Xbox 360 Phat ombouwen

Bij het laten ombouwen van de Xbox 360 Phat heeft u de keuze uit het spelen vanaf de DVD-Drive of via een externe harde schijf

Laat de Xbox 360 ombouwen en speel vanaf de DVD-Drive

Met Xbox 360 Phat ombouwen wordt meestal de Flash methode bedoelt. Dit is de simpelste en goedkoopste manier van ombouwen. Het grote voordeel van een Xbox 360 Phat ombouwen is dat er daarna gebrande spellen mee gespeeld kunnen worden.
Wij doen dit op professionele wijze en geven volledige garantie mocht er toch iets kapot gaan. U ontvangt dan van ons een nieuwe console.

Wat gebeurt er precies tijdens het Xbox 360 ombouwen?

Bij het Xbox 360 ombouwen wordt er een aangepaste firmware (software) weggeschreven op de dvd drive. Het menu blijft exact hetzelfde, alleen kan deze het verschil niet meer herkennen tussen een origineel of kopie. Dit betekent dus dat u voortaan gekopieerde spellen kunt afspelen. Het Xbox 360 ombouwen is volkomen veilig.

Kan ik daarna nog op Xbox live spelen?
Omdat wij uw Xbox 360 ombouwen met de nieuwste firmware, heeft u de hoogst mogelijke bescherming tegen een ban op XBL. Als u daarnaast de spellen die u brand goed beveiligd met het programma Abgx360, is de kans op een ban zeer klein.

Welke garantie geven jullie?
Door onze jarenlange ervaring is de kans op het kapot gaan van de console nihil. Mocht uw Xbox tijdens het ombouwen toch kapot gaan, dan krijgt u van ons een nieuwe Xbox 360, of het aankoopbedrag daarvan.

Heb ik nog garantie bij microsoft?
De garantie vanuit Microsoft blijft volledig bestaan. Mocht u hem op willen sturen voor reparatie, dan kunnen wij kostenloos de originele firmware terugzetten, en na afloop zullen wij de omgebouwde firmware er ook weer kostenloos op terug zetten.

Kan mijn Xbox 360 Phat omgebouwd worden?
Elk Phat model Xbox 360 is bij ons om te bouwen.

Ik wil mijn Xbox 360 bij jullie laten ombouwen
Klik hier om een afspraak te maken. U kunt dan langskomen in Zaandam, waar we uw console zullen ombouwen. Dit duurt ongeveer een half uur, dus u kunt er op wachten. De kosten hiervoor zijn € 25.

Laat de Xbox 360 ombouwen en speel vanaf een externe Usb harde schijf

Jtag of Reset Glitch Rgh
Met een Jtag Rgh ombouw is het mogelijk spellen te spelen vanaf de interne Hdd van de Xbox 360 of van een externe harde schijf. Deze methode is bijzonder geschikt indien er geen gebruik wordt gemaakt van online gaming op Xbox Live. Daarnaast is het met een Jtag of Reset glitch ombouw niet nodig speciale Verbatim Dual Layer dvd’s te branden. Voor oudere modellen heet deze methode Jtag, voor de nieuwere modellen wordt deze methode Reset Glitch hack genoemd.

Uitleg Homebrew (Jtag of Reset Glitch) Hack
Homebrew Hack is een verzamelnaam voor Jtag rgh (bij oudere modellen) en Reset Glitch Hack (bij nieuwere modellen). Een homebrew hack stelt de console in staat om zogenaamde unsigned code (= softwaredie die niet is goedgekeurd door Microsoft) te draaien en maakt de console dus vrij van alle beperkingen die Microsoft heeft opgelegd.

Met een Jtag of Reset Glitch hack is het volgende mogelijk:
– Games vanaf de interne harde schijf of een externe USB harde schijf draaien
– Homebrew software draaien (= software ontwikkeld door vrijwilligers)
– Games hacken (er zijn speciale fora op internet die zich hiermee bezighouden)
– Games uit andere regio’s spelen (bijvoorbeeld Aziatische games)
– Alternatieve (custom / homebrew) dashboards installeren
– XBLA (Xbox Live Arcade) games afspelen
– Emulators van andere consoles draaien en zo ROM’s afspelen.
– Games rippen van dvd naar de harde schijf
– De console is als volwaardig HD mediacenter te gebruiken
– Xbox 1 games kunnen gespeeld worden

Om gemakkelijk met de Jtag / Reset Glitch hack te kunnen werken zijn is het handig wat meer PC vaardigheden te hebben dan de gemiddelde Nederlander. Er zijn wat extra programma’s nodig voor gebruik (iso-bestanden uitpakken of omzetten met speciale tooltjes). Voor het geschikt maken van games voor Jtag / Reset glitch en het overzetten ervan is een uitgebreide handleiding beschikbaar. Bij het uitvoeren van een homebrew hack zorgen wij er voor dat deze compleet geïnstalleerd is zodat de console helemaal startklaar is. Het enige dat nog gedaan moet worden is het klaarmaken van de games.

Met een homebrew hack is veel mogelijk (zie bovenstaande lijst). Hoewel wij behalve het ombouwen geen support geven, is dit voor de enthousiasteling met een handleiding prima te doen. Indien u alleen op een makkelijke manier gebrande spellen wilt spelen, raden wij de flash ombouw methode aan.

Aan welke voorwaarden moet de Xbox 360 voldoen?
De Xbox 360 Phat moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
– Dashboard versie lager dan 2.0.14719.0, binnenkort is elke versie om te bouwen. Hou het nieuws op deze website in de gaten!
– HDMI poort aanwezig

Kosten Jtag / Reset Glitch Hack
De kosten van het ombouwen met Jtag of Reset Glitch Hack zijn:
Xbox 360 Phat (Jtag): €80

Ik wil mijn Xbox 360 bij jullie laten ombouwen

Neem bij het aanleveren van de Xbox 360 een externe portable harde schijf mee zonder eigen voeding, hiermee wordt bedoeld een model zonder eigen voeding. Een model van 500Gb of 1000Gb is meer dan voldoende.Voorzie duidelijk leesbaar de Xbox360 van een etiket met naam en telefoonnummer.

Ik wil een afspraak maken om mijn Xbox 360 bij jullie te laten ombouwen
Klik hier om een afspraak te maken. U kunt dan langskomen in Zaandam, waar we uw console zullen ombouwen.

Als u verzekerd wilt zijn van een professionele ombouw van uw Xbox 360 dan bent u van harte welkom bij Xbox 360 ombouwen Zaandam.
Ook als u uit Amsterdam, Haarlem en omstreken komt dan bent u van harte welkom. Wij zijn prima bereikbaar!
© Xbox 360 ombouwen Zaandam | 2009-2013 | Disclaimer